Politică

Ludovic Orban, vizită pe șantierul Sălii Polivalente de la Turda, alături de primarul Cristian Matei

Președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, a fost în vizită pe șantierul viitoarei Săli Polivalente din Turda.

 

 


Președintele PNL Ludovic Orban, alături de Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, de Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, de primarul Municipiului Turda, Cristian Matei și de viceprimarul muncipiului Cluj-Napoca, Dan Tarcea au realizat o vizită pentru a vedea stadiul lucrărilor pentru construirea Sălii Polivalente din Municipiul Turda.

 


Lucrările la această sală au debutat în septembrie 2020. Pe terenul de 6.845 mp va fi construită o sală polivalentă cu un etaj, care va avea o suprafață utilă de 10.071 mp și o capacitate de 3.320 de locuri. Valoarea contractului este de aproximativ 65 de milioane de lei, iar finanțarea este susținută de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, prin Compania Națională de Investiții.

„Prin construirea acestei săli, vor fi asigurate condițiile necesare pentru desfășurarea de competiții sportive la nivel internațional, dar și pentru organizare de concerte sau alte evenimente socio-culturale. Totodată, acest proiect integrează și celelalte facilități sportive din zonă și va aduce beneficii vieții sportive și culturale. Îl felicit pe primarul Municipiului Turda, domnul Cristian Matei, și întreaga sa echipă pentru eforturile depuse în vederea dezvoltării de proiecte în interesul comunității!”, a scris Daniel Buda pe pagina sa de Facebook.

Ultimele Stiri
abonare newsletter