Politică

Ministrul Lucian Bode a fost diagnosticat cu COVID19

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunţat printr-o postare pe Facebook că a fost diagnosticat pozitiv cu Covid-19.

Ministrul Lucian Bode, diagnosticat pozitiv cu COVID19 Ministrul Lucian Bode, diagnosticat pozitiv cu COVID19

 

 


Lucian Bode a anunțat, miercuri seară, că a fost testa pozitiv cu COVID19. El spune că nu prezintă simptome și că s-a izolat la domiciliu.

 


„În urma unor analize periodice pe care le-am făcut în cursul acestei zile, în această seară am primit rezultatul ultimului test pentru diagnosticarea COVID - 19 și, din nefericire, acesta a fost unul pozitiv. Din clipa în care am aflat rezultatul testului am urmat toți pașii ceruți de protocol. În acest moment m-am izolat la domiciliu, mă simt bine, nu prezint simptome specifice și am încredere că, în cele din urmă, totul va bine. Vă urez multă sănătate, tuturor!”, a scris Lucian Bode pe Facebook.

Al doilea ministru infectat săptămâna aceasta

Amintim că luni, Ministrul Economiei, Virgil Popepscu, a anunțat tot pe Facebook că a fost diagnosticat cu coronavirus. 


„Astăzi am fost testat pozitiv cu COVID - 19. Am urmat protocolul şi sunt încrezător că va fi bine. Sâmbătă am fost testat pentru plecarea în Israel. Testul a fost negativ. Duminică noaptea am avut simptome de gripă. Astăzi am făcut un nou test, care a ieşit pozitiv”, a scris Virgil Popescu pe pagina de socializare.

CITEȘTE ȘI


Mărturia unui tânăr infectat cu COVID19: „Paturile se ocupau în 5 minute. Un adevărat coşmar!”

 

abonare newsletter