Sănătate

Mărturia unui tânăr infectat cu COVID19: „Paturile se ocupau în 5 minute. Un adevărat coşmar!”

Un pacient cu coronavirus a publicat un mesaj, pentru a le răspunde tuturor celor care nu cred: ”Da, e naşpa, iar spitalele sunt pline".

Mărturia unui tânăr infectat cu COVID19: „Paturile se ocupau în 5 minute. Un adevărat coşmar!” Mărturia unui tânăr infectat cu COVID19: „Paturile se ocupau în 5 minute. Un adevărat coşmar!”

 

 


Reprezentanţii Spitalului „Victor Babeş” din Timişoara au publicat, pe pagina oficială de Facebook, mesajul unui pacient COVID care a stat 12 zile internat. Bărbatul le-a transmis un mesaj tuturor celor care se îndoiesc de existența virusului.

 


„Am fost zece în salon. Când se elibera un pat nu dura 5 minute şi era ocupat cu alt pacient”, a mărturisit tânărul. El povesteşte că mai multe zile a avut nevoie de oxigen şi abia s-a ridicat pe marginea patului.

„Dragi prieteni. Pentru cei care nu mai cred, vă spun eu, virusul există. Dacă ai noroc faci formă uşoară. Însă nu toţi avem acest noroc, eu am simţit-o pe pielea mea. Da, am fost pozitiv. Confirmat în 19.10.2020. Da, am fost internat 12 zile la Victor Babeş. A fost un adevărat coşmar, 12 zile de spitalizare plus 5 de izolare, în total 17 departe de fetele mele. Am trecut cu bine datorită medicilor extraordinari de la Victor Babeş, adevăraţi îngeri”, a scris bărbatul în mesaj, potrivit News.ro.


„Da! E naşpa, iar spitalele sunt pline”

Acesta a povestit că a împărțit salonul cu alte nouă persoane, iar de fiecare dată când un pat se elibera, era ocupat în cinci minute de alt pacient.

„Da! E naşpa, iar spitalele sunt pline. Am fost 10 în salon. Când se elibera un pat nu dura 5 minute şi era ocupat cu alt pacient. Am avut 4 zile grele, cu oxigen suplimentar. 4 zile în care cu greu m-am ridicat pe marginea patului. Dar am trecut cu bine datorită celor de la V.Babeş. Aveţi grijă de voi. Respectaţi regulile: Masca, dezinfectant, spălat pe mâini, distanţare”, a mai scris bărbatul.


Pacientul a ținut să sublinieze şi că „bolnavii Covid, cei care au trecut prin boală, nu au râie”.

„Nu au Sida. Au avut o boală virală. Luată la magazin, la benzinărie sau pe stradă. Noi, cei care am avut sau avem covid nu ne-am îmbolnăvit la curvele de pe centură. Aveţi grijă de voi şi de sănătatea voastră”, a mai scris bărbatul.


CITEȘTE ȘI

Nouă decese într-o săptămână, la Cluj, din cauza COVID19. Abrudean: „Suntem în mod nedrept în prima linie”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter