Politică

Boc: „Am votat cu acea echipă care menține Clujul în liga campionilor în materie de inovare”

Alegeri locale 2020. Emil Boc a votat „cu acea echipă care are viziunea și proiectele necesare să mențină Clujul pe primul loc. ”

Boc: „Am votat cu acea echipă care menține Clujul în liga campionilor în materie de inovare” Boc: „Am votat cu acea echipă care menține Clujul în liga campionilor în materie de inovare”

 

 


Emil Boc a votat la secția nr. 52, la Liceul de Informatică „Tiberiu Popoviciu”, alături de soția sa, Oana Boc:

 


„Am votat cu acea echipă care are viziunea și proiectele necesare să mențină Clujul pe primul loc, prin investiții și locuri de muncă bine plătite la Cluj. Am votat cu acea echipă care știe să construiască și nu să dezbine, cu acea echipă care menține Clujul în liga campionilor în materie de inovare, cu acea echipă care asigură că în oraș nimeni nu este uitat și nu este  abandonat, cu acea echipă care modernizează Clujul în toate domeniile prin creșterea calității vieții în educație, în sănătate, în locuri de muncă, mediu, infrastructură, parcuri, cu acea echipă care fructifică avantajele competitive ale Clujului. Acest oraș este puternic datorită oamenilor lui. Această echipă, cu care am votat știe să pună pe primul loc oamenii, talentele, resursele și să valorifice acest lucru în interesul tuturor. Mă bucur că procesul se desfășoară normal electoral și am încredere în clujeni.”

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter