Politică

PMP Cluj anunță candidatul pentru comuna Beliș

PMP Cluj intră în cursa pentru administrația locală a comunei Beliș împreună cu Ispas Mihai. Candidatul PMP vine cu un program axat pe dezvoltarea economică a comunei prin fonduri europene și parteneriate cu investitori.

Programul de candidatură al lui Ispas Mihai include înființarea unui depozit ecologic pentru deșeuri menajere astfel încât comuna Beliș să respecte standardele europene și localnicii să se bucure de o gestionare eficientă și curată a deșeurilor menajere.

Candidatul PMP va oferi sprijin pentru familiile tinere din comună prin concesionarea gratuită a terenurilor. Terenurile vor fi dedicate construcțiilor de locuințe pentru tinerii căsătoriți. Ispas Mihai își propune să îmbunătățească calitatea vieții în zonele rurale prin încurajarea acțiunilor de parteneriat public-privat și valorificarea tradițiilor agricole locale. Totodată, propune dezvoltarea turismului rural prin promovarea comunei Beliș și a obiectivelor turistice din zonă.


O problemă majoră în comunele din județul Cluj o reprezintă intabularea incorectă și lipsa înregistrărilor pe proprietate privată. Candidatul PMP, Ispas Mihai, își propune cadastrarea gratuită a tuturor terenurilor din comuna Beliș prin proiecte europene și administrarea fondului forestier comunal numai în folosul comunității. Pe plan social, va sprijini înființarea și amenajarea de spații dedicate recreării precum terenuri de sport dar și zone de relaxare pentru vârstnici. Comuna Beliș are un potențial de dezvoltare foarte ridicat și va putea fi îndeplinit doar printr-o administrație justă, pentru interesul comunității. Valoarea turistică a comunei poate fi folosită pentru îmbunătățirea traiului de viață al locuitorilor și crearea de locuri de muncă pentru tineri astfel încât să nu fie nevoiți să părăsească zona datorită lipsei șanselor de dezvoltare.

Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta conservatoare, sub tutela fostului președinte, Traian Băsescu. Organizația județeană PMP Cluj este condusă de către senatorul Lungu Vasile-Cristian care promite să ofere clujenilor cei mai buni candidați la primăriile din județul Cluj și consiliile locale.


Locuitorii comunei Beliș au posibilitatea să discute despre problemele lor și să își exprime așteptările de la viitori aleși locali, un obicei pe care Ispas Mihai dorește să îl mențină și pe parcursul mandatului pentru a asigura transparență în decizii și implementarea proiectelor în câștigul locuitorilor comunei Beliș.

abonare newsletter