Politică

Kelemen Hunor, reacție dură după declarațiile lui Iohannis: „Un mesaj tipic PRM-ist!”

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a reacționat prompt la declarațiile tăioase ale președintelui României, Klaus Iohannis.

Kelemen Hunor, reacție dură după declarațiile lui Iohannis: „Un mesaj tipic PRM-ist!” Kelemen Hunor, reacție dură după declarațiile lui Iohannis: „Un mesaj tipic PRM-ist!”

„Klaus Iohannis, isterizat si nervos, a avut o declarație nedemnă pentru un președinte, cu un mesaj tipic PRM-ist violent și periculos: ungurii ne iau Ardealul. Astăzi (n.red. miercuri) am fost martorii unui eveniment fără precedent în ultimii 30 de ani: de la microfonul Cotroceniului se dezinformează grosolan și se instigă împotriva maghiarilor. UDMR respinge ferm acest gen de discurs și orice fel de instigare. Președintele trebuie să-și ceară scuze pentru acest derapaj periculos”, a solicitat liderul Uniunii.

„Să-ți fie rușine, Iohannis! Prin această manipulare perfidă ai devenit urmașul demn al înaintașilor tăi politici, Ceaușescu și Funar!”, a tunat și deputatul UDMR de Cluj Csoma Botond, candidat la Primăria municipiului Cluj-Napoca.


„Este incredibil, dragi români, ce se întâmplă în Parlamentul României. PSD a ajutat UDMR să treacă prin Camera Deputaţilor o lege prin care dă autonomie largă Ţinutului Secuiesc. Este incredibil unde s-a ajuns cu acest PSD! Este incredibil ce înţelegeri se fac în Parlamentul României. (...) Marele PSD se luptă în birourile secrete din Parlament ca să dea Ardealul ungurilor”, a spus şeful statului, într-o declaraţie susţinută la Palatul Cotroceni.

CITEȘTE ȘI:


Iohannis: „PSD vrea să dea Ardealul ungurilor!”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter