Politică

Nasra, dezamăgit de PSD: „S-a luat o decizie greșită, Alexa nu mă poate reprezenta!”

Horia Nasra trece cu greu peste faptul că a fost înlocuit de jurnalistul Liviu Alexa la șefia organizației județene Cluj a social-democraților.

Nasra, dezamăgit de PSD: „S-a luat o decizie greșită, Liviu Alexa nu mă poate reprezenta!” Nasra, dezamăgit de PSD: „S-a luat o decizie greșită, Liviu Alexa nu mă poate reprezenta!”

Decizia a fost luată miercuri, în ședința Comitetului Executiv, unde premierul Viorica Dăncilă a hotărât să-l schimbe din funcție pe deputatul clujean Horia Nasra, cel care conducea, ca președinte interimar, PSD Cluj. Mai marii din PSD spun că Nasra a plătit pentru rezultatele proaste pe care le-a avut la Cluj, deputatul susține că a fost o decizie eronată a conducerii.

„Liviu Alexa nu mă poate reprezenta. Conducerea PSD a luat o decizie greșită, cu siguranță că din cei 33 de primari se găsea un lider! Nici măcar nu au fost anunțați colegii mei. Cât despre alegeri libere, să fim serioși... este mai ușor să conduci un partid prin interimari! Acesta nu este PSD-ul în care am intrat acum 12 ani! O spun cu profund regret. Am crezut că dușul rece din 26 mai ne va trezi la realitate, însă se pare că m-am înșelat...”, a replicat Horia Nasra.


CITEȘTE ȘI: Liviu Alexa, primele declaraţii în calitate de lider PSD Cluj: „Am venit într-un moment greu. Sper să fac partidul să strălucească din nou”

Ultimele Stiri
abonare newsletter