Actualitate

Liviu Alexa, primele declaraţii în calitate de lider PSD Cluj: "Am venit într-un moment greu. Sper să fac partidul să strălucească din nou"

Liviu Alexa este noul preşedinte al filialei locale PSD Cluj după ce Horia Nasra a fost demis de Viorica Dăncilă.

Nasra a plătit pentru rezultatele proaste pe care le-a avut PSD la ultimele alegeri pe Cluj, iar Dăncilă speră ca prin numirea lui Alexa să dea lovitura de care are nevoie în lupta pentru alegerile prezidenţiale. Noul lider al PSD Cluj a vorbit despre instalarea lui în funcţie şi speră ca va putea resuscita organizaţia locală.

"Doamna preşedinte Viorica Dăncilă arată prin numirea mea că PSD este un partid viu, dornic să se reformeze şi să se îndrepe către tineri. Pe mine m-a convins un singur lucru, care e şi cel mai important. Atunci când doamna Dăncilă m-a chemat să îmi facă propunerea, mi-a spus 'Liviu, ai o singură misiune imedată, sa ştergi toate blaturile şi înţelegerile transpartinice ale PSD-ului la Cluj, tot ce a împiedicat acest partid să respire. Nu am venit aici să preiau o organizaţie ce străluceşte, ci una care are rezultate dezastruoase. Vreau să creez o echipă care să muncească şi să crească la Cluj, lucru care nu s-a mai întâmplat de 15 ani", '”, a explicat noul preşedinte al PSD Cluj.


Ultimele Stiri
abonare newsletter