Politică

Dragnea compară comportamentul protestatarilor de la Cluj cu manifestările din Germania nazistă

Preşedintele PSD Liviu Dragnea acuză USR că se află în spatele contra-manifestaţiilor şi că lideri USR s-au aflat la protestele de la Iaşi sau Cluj, comparând comportamentul celor care organizează contra-manifestaţii cu manifestările din Germania nazistă.

"Nu mi-a fost nu mi-este în continuare foarte uşor să le solicit tuturor colegilor mei şi simpatizanţilor care vin la aceste mitinguri să nu riposteze. A fost foarte, foarte greu ca la Iaşi niciun membru şi simpatizant să nu riposteze. Majoritatea celor care erau în autocar voiau să iasă. Menţin în continuare această atitudinea, deşi poate sunt aomeni care se supără, pentru că eu nu vreau să ducem România acolo unde vrea s-o ducă Iohannis, USR, PNL şi nu numai. Şi Pro România are aceeaşi violenţă în limbaj" a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3, cu privire la reacţia social democraţilor faţă de cei care au organizat contra-manifestaţii în zonele în care au avut loc mitinguri PSD.

"Mă uitam la aceste secvenţe şi încercam să găsesc o diferenţă între modul cum se comportă ei şi vestele negre în Germania nazistă în anii 30", a completat Dragnea.


Liderul PSD acuză membri ai USR că se ocupă de organizarea protestelor violente.

"Asta oferă USR, civilizatul de Cioloş. Doamna Chichirău era la Iaşi şi umilea nişte oameni în vârstă. Ştiţi că poate sunt oameni în vârstă care votează şi cu USR? Şi pe ei îi umilesc. Goţiu, somnorilă. ...Era la Cluj liderul protestelor. Aţi auzit urletele. Vor să avem o ţară plină de violenţă să îi voteze. Noi mergem în continuare cu ce ne-am asumat prin programul de guvernare", a mai spus Dragnea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter