Politică

PSD Cluj vrea parcuri industriale de la Tișe: „Vorbăria nu poate ține loc faptelor la infinit!”

Social-democrații clujeni doresc construcția de noi parcuri industriale și în alte localități din județul Cluj, în zonele Huedin și Gherla-Dej.

„Astfel de platforme contribuie la crearea de noi locuri de muncă, cresc calitatea vieții clujenilor și facilitează alte oportunităţi economice pentru dezvoltarea judeţului”, transmit reprezentanții PSD. În acest moment, construcția parcurilor industriale TETAROM IV și TETAROM V este materializată doar pe hârtie, chiar dacă președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe a promis încă din campania electorală construcția acestora.

„Consiliul Județean Cluj poate susține construcția parcurilor industriale, însă în ultimii trei ani scandalurile au ținut loc activității administrative.  La fel de adevărat este faptul că vorbăria nu poate ține loc faptelor la infinit și cineva trebuie să ne explice de ce încă nu există parc industrial în Câmpia Turzii, care poate însemna revigorarea comunităţii din punct de vedere economic și de ce TETAROM V nu a fost finalizat. Cu siguranță că județul prin CJ Cluj poate susține construcția de noi parcuri industriale care pot dezvolta zonele Huedin și Dej-Gherla” a declarat deputatul Horia Nasra, președintele PSD Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter