Politică

Nasra îl ia peste picior pe Tişe. Un drum judeţean “modernizat” de trei ori în doi ani este, în realitate, “complet distrus” - VIDEO

Deputatul Horia Nasra susţine că preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, a reuşit o performanţă greu de egalat: s-a lăudat în doi ani, de trei ori, că începe lucrările de modernizare la DJ 107 P. “În realitate, drumul este complet distrus”, susţine preşedintele PSD Cluj.

Nasra citează din comunicatele de presă emise de Consiliul Judeţean de-a lungul vremii cu privire la modernizarea drumului Gilău-Someşul Rece – Mărişel- Fântânele.

1 septembrie 2016: “Drumul judeţean de interes turistic DJ 107P Gilău (DN1) – Someşul Rece – Mărişel – Fântânele (DN1R) a intrat în reparaţii În cadrul programului de lucrări care vizează întreţinerea infrastructurii rutiere a judeţului, pe drumul judeţean DJ 107P Gilău (DN1) – Someşu Rece – Mărişel – Fântânele (DN1R) au demarat şi se desfăşoară în ritm susţinut lucrări de întreţinere şi reparaţii care vizează un tronson cu o lungime totală de peste 44 de kilometric”.


4 septembrie 2017: „Mă bucur să pot anunţa clujenii că în perioada imediat următoare vom demara lucrările de modernizare a acestui drum judeţean de o importantă cu adevărat strategică pentru judeţul Cluj şi pe care sunt situate multe dintre cele mai importante obiective turistice şi recreative din judeţ precum complexul de lacuri Tarniţa-Someşul Cald-Gilău, comuna Mărişel, respectiv lacul de acumulare Beliş-Fântânele. Sute de mii de persoane, clujeni şi turişti, deopotrivă, vor avea astfel la dispoziţie o variantă mult mai rapidă şi facilă de a ajunge din drumul european E60/DN1 spre inima Munţilor Apuseni”, a anunţat Alin Tişe.

22 mai 2018: “Au demarat lucrările de reabilitare şi modernizare a drumului judeţean Gilău – Someşu Rece – Mărşsel – DN 1R Consiliul Judeţean Cluj a demarat lucrările de reabilitare şi modernizare a drumului judeţean DJ 107P (DN 1) Gilău – Someşul Rece – Mărişel – DN 1R, un proiect amplu ce vizează tronsonul cu o lungime de 44,26.  


“Consiliul Judeţean Cluj este o instituţie fantomă, condusă de un politician care stă cu mâna întinsă la Bucureşti, la Guvern, şi ocazional, între două vacanţe mai trimite comunicate de presă cu realizări inexistente. Faptul că în doi ani s-a lăudat de trei ori cu începerea modernizării unui drum judeţean arată de fapt dezinteresul total al Executivului Consiliului Judeţean Cluj faţă de problemele judeţului” a declarat deputatul Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter