Politică

Ambasadorul Bolton către senatorul Lungu, liderul PMP Cluj: "Trump nu va permite agresiunile Rusiei în Europa de Est precum Obama!"

Prezent la Conservative Political Action Conference 2018, senatorul PMP Cristian Lungu, l-a abordat pe John Bolton, fost ambasador al SUA la ONU şi personaj politic extrem de influent în Administraţia Donald Trump, despre rolul pe care Rusia îl joacă în Europa de Est.

sursa foto facebook vasile Cristian Lungu

"Administraţia Obama a făcut greşelii strategice de neiertat după invazia Ucrainiei de Est, când a promis că nu va permite acest lucru, dar nu a acţionat în nici un fel. Rusia şi-a consolidat, astfel, rolul de jucător cu greutate în regiune şi asta i-a permis să îşi extindă influenţa în Siria. Preşedintele Trump nu va permite agresiunile Rusiei în Europa de Est precum Obama!" a afirmat ambasadorul.

Senatorul Lungu, preşedintele PMP Cluj, participă ca invitat la CPAC 2018, un eveniment politic de anvergură naţională în Statele Unite, ce are loc în Washington DC anual şi care reuneşte lideri politici conservatori, membri şi susţinători ai Partidului Republican din SUA. Conferinţa anuală include invitaţi de seamă precum preşedintele SUA Donald Trump, vicepreşedintele Mike Pence şi senatorul Ted Cruz (R-TX), fost candidat la preşedinţia SUA.

Anterior, senatorul PMP Cristian Lungu, a discutat şi cu senatorul TED Cruz (R-TX) discuţii în care a amintit despre importanţa Parteneriatul strategic pentru secolul XXI dintre România şi Statele Unite, despre situaţia politica din Europa Centrală şi de Est, problematica imigranţilor din Europa, noile ameninţări de securitate precum anexarea Crimeei dar şi despre dezbaterea din România cu privire la definirea familiei, conservatorul american precizând că familia trebuie menţinută în forma ei tradiţională.

De asemenea, în cadrul convorbirilor, senatorul PMP, a arătat că formaţiunea pe care o reprezintă, are la bază o doctrină creştin-democrată şi împărtăşeşte acelaşi punct de vedere cu privire la subiectul privind definirea familiei precum republicanii din Congresul Statelor Unite ale Americii.

abonare newsletter