Politică

PSD Cluj: Parcul industrial Tetarom V, abandonat de Alin Tișe și de primarul din Câmpia Turzii

PSD Cluj reclamă faptul că Tetarom V a fost abandonat de președintele Consiliului Județean Cluj Alin Tișe și de primarul din Câmpia Turzii Dorin Lojigan.

"Construirea parcurilor industriale și implicit crearea de noi locuri de muncă trebuie să fie un obiectiv pentru toate partidele politice locale. Este o modalitate prin care putem să creștem calitatea vieții clujenilor și o oportunitate prin care să dezvoltăm Clujul", se arată într-un comunicat de presă al PSD Cluj.

Reprezentanții Partidului Social Democrat reamintesc faptul că din anul 2012, președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe promitea clujenilor din Câmpia Turzii și Luna înfiinţarea unui nou parc industrial, Tetarom V, care va avea o suprafaţă de 60 de hectare.


"În anul 2016, Alin Tișe, alături de actualul primar al municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a promis din nou înființarea parcului industrial Tetarom V. În ianuarie 2017 Alin Tișe a precizat că obiectivul Tetarom V este în atenția sa și că este o prioritate, însă binențeles promisiunea a rămas nerealizată, probabil domnii Alin Tișe și Dorin Lojigan pregătind proiectul pentru campania electorală din 2020, când iar vor promite și iar nu vor realiza nimic", mai spun cei de la PSD Cluj.

„Înființarea parcului industrial Tetarom V este importantă pentru locuitorii din Câmpia Turzii, zonă care are nevoie de investitori pentru a crea locuri de muncă. Alin Tișe și Dorin Lojigan au promis că Tetarom Veste un proiect prioritar, însă l-au abandonat imediat după ce au câștigat alegerile. Știu domnule Alin Tișe că vacanțele de la tropice sunt mult mai confortabile decât munca administrativă, însă oamenii din Câmpia Turzii au nevoie de locuri de muncă, tinerii din Câmpia Turzii au nevoie de o șansă în viață care poate fi un loc de muncă stabil în parcul industrial Tetarom V. Știu domnule Dorin Lojigan că este mai ușor să comentezi toată ziua pe rețelele de socializare demersurile opoziție decât să dezvolți proiecte pentru bunăstarea comunității din Câmpia Turzii, comunitate pe care cu onorabilii dumneavoastră colegi liberali din Consiliul Local ați condamnat-o la pauperitate” a declarat deputatul Horia Nasra, președintele PSD Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter