Politică

PSD Cluj cere explicaţii şefului CJ: “Trecerea pe linie moartă a unor proiecte importante pentru Cluj, strict pe criterii politice, este cât se poate de evidentă”

PSD Cluj constată “cu regret” că președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, pune în aplicare scrisoarea de intimidare trimisă primarilor PSD în 2016. Aceştia atrag atenţia că trecerea pe linie moartă, în ultimul an, a unor proiecte importante pentru comunitățile din Cluj, strict pe criterii politice este cât se poate de evidentă.

“În acest context, îi solicităm dlui. Alin Tișe să explice, pentru început:

1. De ce nu a luat măsuri în privința tergiversării proiectului privind introducerea apei şi canalizării în comuna Mica (și a celorlalte  localității aflate în această speță), amânat de trei ani şi jumătate,  iar societatea responsabilă pentru proiect, care se află în administrarea Consiliului Judeţean Cluj, Compania de Apă Someş S.A. să  nu ia nici o măsură pentru urgentarea şi rezolvarea acestei situaţii.


2. De ce lasă în paragină drumul județean DJ 109A Chinteni – Panticeu – Recea Cristur – Jurca, având în vedere că respectiva comunitate este în plină extindere iar promisiunile privind modernizarea drumului din partea Executivului județean au fost anuale. Drumurile județene care au legătură cu primari PNL se modernizează iar pentru ceilalți se efectuează doar o cârpeală?”, spun social democraţii clujeni.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter