Politică

Partidul lui Geoană votează moţiunea de cenzură a PNL

Președintele interimar al noului partid Partidul Social Românesc- organizația de la Cluj (PSRO), Mircia Giurgiu a subliniat luni că partidul pe care îl reprezintă va vota pentru moțiunea de cenzură a PNL.

Mircia Giurgiu a precizat că România “nu își mai permite un astfel de premier cum este Victor Ponta”, de aceea PSRO va vota moțiunea de cenzură.  “Acest lucru nu înseamnă însă că susținem cealaltă tabără, un cec în alb”, a mai spus Giurgiu.

De altfel, preşedintele acestei formaţiuni politice la nivel național, senatorul Mircea Geoană a anunțat acest lucru încă de săptămâna trecută, la Cluj.


El a adăugat atunci că partidele care vor vota marţi pentru susţinerea Guvernului ar trebui excluse din negocierile care vor avea loc în momentul reconfigurării majorităţii parlamentare.

Geoană a mai precizat atunci că Partidul Social Românesc va mobiliza aproximativ 15 voturi în favoarea moţiunii de cenzură a PNL.


Vă reamintim, UNPR a anunțat deja că nu va susține moțiunea PNL, în timp ce UDMR a anunțat că va vota pentru, la dezbaterea care va avea loc marți, în plen.

Ultimele Stiri
abonare newsletter