Politică

PMP da noi semnale ca oamenii Elenei Udrea il sustin pe Ponta

Conducerea centrala a PMP si Elena Udrea nu au avut inca o pozitie oficiala privind sstinerea vreunui candidat in turul doi al alegerilor prezidentiale. Insa din teritoriu, lideri PMP locali dau semnale clare ca vor sustine candidatura lui Victor Ponta.

psnews.ro psnews.ro

 „Am pierdut ideea că dreapta va câştiga. Dacă giurgiuvenii care stau în frig în case, nu au căldură şi au votat 61 la sută Ponta, ce să mai, am pierdut ideea că dreapta va câştiga. Mâine suntem la Snagov în discuţii şi, personal, cred că PMP nu va negocia cu nimeni şi va rămâne ca fiecare să comunice în teritoriu cam ce doreşte să se întâmple în organizaţia lor. Eu pot să spun că la Giurgiu mai repede stau de vorbă cu liderii PSD decât cu cu cei ai ACL”, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele organizaţiei judeţene a PMP Giurgiu, deputatul Marin Anton, relatează stiripesurse.ro.

Deputatul PMP sustine ca doar prezenta de 11 milioane de voturi l-ar salva pe Iohannis.


„Cei de la PSD au două experienţe triste când au plecat favoriţi şi s-au trezit perdanţi a doua zi dimineaţă. Dacă şi a treia oară s-ar întâmpla acest lucru, nu am cuvinte. Un singur lucru ar da peste cap asta, să vină peste 11 milioane de oameni la vot şi ăia care vin în plus faţă de ce au venit acum, în primul tur, sunt anti-Ponta”, a încheiat Marin Anton.

Liderul PMP a tinut chiar sa ii felicite pe primarii PSD din Giurgiu pentru mobilizarea exemplara pe care au avut-o in judet pentru Victor Ponta.

Ultimele Stiri
abonare newsletter