Politică

Fuziunea a iscat deja primul război. Atacurile au început

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu susţine că preşedintele liberalilor, Klaus Iohannis, nu a fost mandatat să anunţe că noul partid rezultat în urma fuziunii se va numi PNL.

sursa foto: stiripesurse.ro sursa foto: stiripesurse.ro

Klaus Iohannis a anunțat în Congresul de astăzi al PNL că viitoarea formațiune politică se va numi PNL, afirmând că are un mandat pentru a anunța acest lucru. Totuși, prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a ripostat astăzi pe Facebook, afirmând că nu are mandat.

„Dl Iohannis a anunţat că e mandatat să informeze Congresul PNL cum că noul partid format prin fuziunea cu PDL se va numi ... PNL. Doresc să îl anunţ pe dl Iohannis că nu ştiu ce mandat are, dar al meu nu”, spune Predoiu, într-o postare pe Facebook.


Predoiu a subliniat că acest lucru trebuia negociat la momentul potrivit în Comisia bipartită de negociere PDL-PNL.

„Aceasta manieră de a purta discuţiile este incorectă. S-a stabilit că orice chestiune se va discuta şi negocia instituţional în comisie. Nu e corect să aflam de la televizor lucruri care se doresc a ne fi impuse”, a mai spus democrat-liberalul.


Contactat de pesurse.ro, deputatul Sulfina Barbu a precizat că „NU au fost discuții pe tema numelui viitoarei fuziuni”.

„În PDL nu au avut loc discuții despre numele viitoarei fuziuni. Acestea sunt lucruri mai puțin importante. încă nu s-a discutat despre așa ceva”, a precizat Sulfina Barbu pentru pesurse.ro.

Ultimele Stiri
abonare newsletter