Politică

Macovei îi transmite socialistului Swoboda că românii nu îşi vând libertatea pe gaz rusesc

Europarlamentarul Monica Macovei, candidat pentru un nou mandat în PE pe listele PDL, susţine că socialistul Hannes Swoboda este deranjat de declarațiile sale potrivit cărora o majoritate socialistă în Parlamentul European ar însemna „vremuri de teroare și intoarcerea la comunism”.

 „Am 3 întrebări pentru Hannes Swoboda:

 1. Este Hannes Swoboda de acord cu tovarăşii președintelui Partidului Socialiștilor Europeni care au ars de Ziua Europei, pe 9 mai, steagul Uniunii Europene?


 2. Este Hannes Swoboda de acord cu Martin Schulz, candidatul stângii pentru funcția de președinte al Comisiei Europene, care a spus că Federația Rusă nu trebuie sancționată de Uniunea Europeană pentru agresiunea asupra Ucrainei, deoarece de acolo luăm gaz?

 Politicienilor ca Hannes Swoboda și Martin Schulz le spun că nici românii, si nici alți cetățeni europeni nu își vând libertatea pe gaz rusesc.


3. Cum explică Hannes Swoboda faptul că nu a semnat, în numele Grupului S&D din Parlamentul European, Rezoluția privind presiunile exercitate de Rusia asupra țărilor din Parteneriatul Estic, și în special destabilizarea Estului Ucrainei, adoptată de Parlamentul European pe 17 aprilie 2014?“.

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter