Politică

Traian Băsescu şi Emil Boc participă sâmbătă, la Alba, la o dezbatere a Fundaţiei Mişcarea Populară

Preşedintele Traian Băsescu va participa, sâmbătă, la Alba Iulia, la o dezbatere privind lupta împotriva corupţiei, organizată de Fundaţia Mişcarea Populară Alba.

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară Alba, deputatul Clement Negruţ, a declarat, joi, că preşedintele Traian Băsescu va participa, sâmbătă, la Alba Iulia, la o dezbatere cu tema "Statul de drept şi lupta împotriva corupţiei", eveniment organizat de Fundaţia Mişcarea Populară Alba.

Negruţ a spus că la eveniment vor mai fi prezenţi primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, şi preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, Marian Preda.


"Sâmbătă, de la ora 11.00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia va avea loc dezbaterea cu tema «Statul de drept şi lupta împotriva corupţiei». Evenimentul va fi onorat de prezenţa preşedintelui României, Traian Băsescu. Alături de domnia sa vor mai fi prezenţi primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, şi preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, Marian Preda", a mai spus Clement Negruţ.

Potrivit sursei citate, preşedintele României este invitat şi la Universitatea "1 Decembrie 1918" din Alba Iulia unde ar urma să aibă o întâlnire cu conducerea instituţiei, însă acest punct din program nu este confirmat oficial.

Ultimele Stiri
abonare newsletter