Politică

Boc despre absenţa sa de la mitingul PDL: „Ce măsuri să se ia?”

Vasile Blaga, preşedintele PDL a declarat luni că îi este greu să îşi sancţioneze foştii şefi. El a făcut referire la Emil Boc care a fost absent de la mitingul PDL de sâmbătă din Cluj-Napoca.

Primarul Emil Boc a declarat, joi, că a fost la Strasbourg zilele acestea şi nu a văzut reacţiile din PDL cu privire la absenţa sa de la mitingul PDL. “Eu am fost la Strasbourg, nu am văzut reacţiile. Am discutat atunci când au stabilit mitingul la Cluj, am spus că am luat act de organizarea mitingului la Cluj, că vor primi toate autorizaţiile legale fără niciun fel de problemă”, a afirmat Boc.

Întrebat de jurnalişti, în cadrul unei conferinţe de presă, dacă crede că se vor lua măsuri pentru absenţa sa de la miting, el a declarat “Ce măsuri să se ia?Eu sunt un simplu membru, aşa că nu mă mai întrebaţi mai multe lucruri. Întrebaţi-i pe şefii mei mai multe detalii”.


Potrivit Mediafax, Blaga a fost întrebat, înaintea şedinţei BPN de luni, despre faptul că Emil Boc a participat la o acţiune a Mişcării Populare şi dacă acesta va fi sancţionat având în vedere că fostul premier se vede în afara partidului.

"În afara partidului nu se vede, se vede în Mişcarea Populară, dar mi-e greu, eu am un alt fel de a fi, mi-e greu să-mi sancţionez foştii şefi de partid", a răspuns Vasile Blaga.


Blaga a arătat că s-a simţit foarte bine la Cluj la mitingul organizat de PDL şi că Emil Boc a luat "altă decizie" şi "îl priveşte".

Preşedintele Traian Băsescu împreună cu primarului Clujului Emil Boc au participat, sâmbătă, la o manifestare organizată de Fundaţia Mişcarea Populară în Bucureşti, cu primarii care simpatizează această fundaţie.


Manifestarea a avut loc în timp ce PDL organiza la Cluj un miting.

Ultimele Stiri
abonare newsletter