Politică

Udrea: PMP vrea scor cu 2 cifre la euroalegeri. Partidul poate sprijini un candidat cu şanse la Preşedinţie

Deputatul Elena Udrea a declarat, sâmbătă, la Sighişoara, că PMP îşi propune să aibă la euroalegeri un scor cu două cifre, menţionând şi că formaţiunea poate sprijini un candidat cu şanse la Preşedinţie.

Udrea a anunţat că Partidul Mişcarea Populară îşi propune un scor "cu două cifre" la europarlamentare, iar anul politic 2014 să fie anul în care Mişcarea Populară să fie revelaţia politică.

"PMP poate sprijini un candidat cu şanse reale la Preşedinţia României şi speranţa noastră este că acel candidat va fi unicul candidat al dreptei", a spus Udrea, citată de mediafax.ro.


Ea a mai spus că formaţiunea se mobilizează pentru atingerea acestui obiectiv şi a adăugat că, prin ceea ce s-a întâmlat în ultimele trei zile, semnalul a fost perceput nu numai de către membrii PMP, ci şi de către toţi cei care încă sunt pe margine, se uită, pun întrebări la ceea ce se întâmplă pe scena politică şi încă îşi caută o echipă căreia să i se alăture.

"Ne-am propus să facem altfel de politică, faţă de politic pe care o fac partidele déjà consacrate, altfel de politică faţă de USL şi faţă de alte partide din opoziţie. PMP va demonstra, în parteneriat cu preşedintele României, ce înseamnă să te opui cu adevărat, credibil, USL-ului la guvernare şi va demonstra ce înseamnă să ai o viziune", a menţionat Elena Udrea.


Ea a ţinut să mai precizeze că Partidul Mişcarea Populară nu oferă funcţii, ci un loc într-o echipă care se va lupta pentru proiectele pe care le-a susţinut alături de preşedinte, pentru o Românie care să scape deUSL.

"Nu este singurul val de oameni politici care se alătură Mişcării Poulare. Şi în perioada următoare, cu siguranţă că mulţi vor fi convinşi atât dintre cei care sunt déjà în politic, dar mai ales cei care nu s-au înscris încă într-un partid, vor fi convinşi să vină alături de noi", a apreciat Udrea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter