Politică

Cristian Preda: “Stiţi ceva mai enervant decât un uselist?”

Europarlamentarul PDL Cristian Preda critică într-o postare pe contul său de Facebook, reacţia USL la declaraţiile recente ale lui Elmar Brok, membru CDU, pe tema imigranţilor săraci din România, dar şi la poziţiile britanicului Nigel Farage, susţinător fervent al campaniei împotriva românilor în Marea Britanie.

Preda aminteşte că USL a susţinut asemenea personaje controversate în trecut, amintind cazul în care liderul UKIP, Nigel Farage, devenise o adevarată "vedetă a Antenei 3", atunci când declaraţiile sale erau îndreptate împotriva preşedintelui Traian Băsescu.
"Ştiţi ceva mai enervant decât un uselist? Anul trecut, USL a făcut din Nigel Farage o vedetă a Antenei 3, fiindcă îşi bătea joc de oficialii europeni, cumpăraţi de dictatorul Băsescu. Acum, la USL e concurs cu tema: cine se arată mai indignat de liderul UKIP?

Enervarea produsă de uselişti nu mă impiedică să văd enormitatea spusă de Elmar Brok despre amprentarea românilor. Dar nu useliştii sunt cei care ar trebui să-i dea neamţului lecţii de europenism... Notez de altfel că CDU a precizat că nu susţine punctul de vedere absolut inacceptabil al lui Brok", notează Preda pe Facebook.

Reactiile sae vin după ce politicianul german Elmar Brok a declarat că imigrantii săraci veniţi din România ar trebui amprentaţi si trimişi înapoi, fapt ce a declanşat mai multe reacţii dure inclusiv din partea USL.

Ultimele Stiri
abonare newsletter