Politică

Pe cine ar alege Boc între Antonescu şi Ponta?

Fostul premier Emil Boc a declarat, miercuri, că dacă PDL-ul nu reuşeşte unificarea dreptei se va ajunge la situaţia ca în turul doi al alegerilor prezidenţiale să fie Crin Antonescu şi Victor Ponta.

Întrebat de jurnalişti, în cadrul unei conferinţe de presă, pe cine ar alege între Crin Antonescu şi Victor Ponta dacă cei doi ar ajunge în turul doi al alegerilor pentru prezidenţiale, fostul premier Emil Boc a afirmat că nu vrea să se gândească la ce e mai rău, dar există riscul să se ajungă la această situaţie. “Lăsaţi-mă să nu mă gândesc la ce e mai rău! Sunt de obicei mai optimist de felul meu”, a comentat Boc.

Fostul premier a declarat că se va ajunge la situaţia ca Antonescu şi Ponta să ajungă în turul doi al alegerilor prezidenţiale dacă PDL-ul nu reuşeşte unificarea dreptei.


“Eu am spus mai demult că dacă PDL-ul nu reuşeşte unificarea dreptei vom fi în situaţia imposibilă ca în turul doi să îi avem pe Victor Ponta şi Crin Antonescu. Am spus asta încă cu mult timp în urmă şi acest pericol nu este trecut atâta vreme cât pe dreapta nu se realizează unificarea forţelor şi sper să nu fiu pus într-o asemenea situaţie pentru că ar fi o situaţie de genul celei din 2000 când am avut de ales între Iliescu şi Vadim Tudor. Sper să nu fie cazul să ajungem într-o asemenea situaţie şi asta depinde de înţelepciunea PDL-ului în primul rând”, a explicat Emil Boc.

abonare newsletter