Politică

Antonescu: Dacă ce a spus Roşca Stănescu e fals, propun EXCLUDEREA lui din PNL

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, că, dacă documentele invocate de senatorul Sorin Roşca Stănescu în privinţa preşedintelui Traian Băsescu sunt false, va propune excluderea acestuia din partid, o reuniune a forurilor de conducere ale PNL putând avea loc luni sau marţi.

"Regret că un senator al României s-a pretat la aşa ceva sau a căzut în aşa capcană. Nu se poate face aşa ceva", a spus Antonescu, la România TV.

Operaţiunile menţionate în mesajele de transfer interbancar din documentele prezentate de Sorin Roşca Stănescu, prin care acesta acuza finanţarea Alianţei DA cu 7 milioane de dolari, nu sunt reale, respectiv nu au fost efectuate, potrivit PICCJ, care invocă rezultatele verificărilor făcute de ONPCSB.


Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PICCJ) informează, într-un comunicat de vineri, că declaraţiile publice ale senatorului Sorin Roşca Stănescu legate de acest subiect "relevă aceleaşi aspecte cu cele cuprinse în denunţul penal formulat de Fundaţia pentru Apărarea Cetăţenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) în legătură cu un eventual transfer de bani din străinătate către Alianţa Dreptate şi Adevăr, ce a fost efectuat în anul 2004".

Ultimele Stiri
abonare newsletter