Politică

UPDATE: Ponta confirmă: Predoiu a cerut să fie ministru în cabinetul meu!

Premierul Victor Ponta a confirmat că actualul prim-viecepreședinte PDL Cătălin Predoiu a vrut să fie ministru în cabinetul său, potrivit unor surse din USL. Sursele citate de evz.ro au afirmat că Victor Ponta a făcut această afirmaţie de faţă cu mai mulţi aleşi locali. "Oricum domnul Băsescu tocmai a vorbit de domnul Predoiu şi confirm că aşa e, a vrut să fie ministru", a spus premierul Ponta.

Liderul PDL Cătălin Predoiu preciza ieri, în replică la criticile lui Traian Băsescu la adresa sa, că nu a dat cu pumnul în masa nimănui, nu a stat la uşa nimănui, nu a cerut niciodată să rămână în Guvern, iar propunerile lui pentru şefia parchetelor au fost în interesul stabilităţii instituţionale.

"Am aflat cu surprindere şi dezamăgire despre declaraţiile presedintelui Traian Băsescu", a precizat Cătălin Predoiu, într-o declaraţie remisă vineri Mediafax, arătând că toate propunerile pe care le-a formulat, în mandatul său de ministru al Justiţiei, pentru şefia parchetelor au fost în interesul stabilităţii instituţionale şi obţinerii de rapoarte de ţară pe justiţie pozitive.


 "Singurele persoane cu care am discutat sporadic astfel de competenţe ale Ministrului Justiţiei au fost procurorul general, procurorul şef DIICOT, procurorul şef DNA, preşedintele României. Propunerile la şefia parchetelor pe care le-am formulat nu au fost discutate cu oameni politici, din niciun partid. Domnul presedinte ştie bine acest lucru şi, la vremea respectivă, l-a apreciat. Discuţiile colaterale pe care alţi oameni politici le-au facut între ei pe marginea propunerilor mele nu m-au privit şi nu mă privesc", a arătat Predoiu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter