Politică

Blaga: Săptămâna viitoare vin în PDL nume cu rezonanţă

Liderul PDL Vasile Blaga a declarat, vineri, că a colaborat foarte bine cu Adrian Papahagi şi îi pare rău că acesta a plecat din PDL, arătând că "orice coleg care pleacă din partid este o pierdere", dar că săptămâna viitoare se aşteaptă intrarea unor "nume cu rezonanţă" în formaţiune.

"Îmi pare rău, (Adrian Papahagi - n.r.) a ales un alt drum, am înţeles că se înscrie în Partidul Mişcarea Populară, este decizia domniei sale, am colaborat bine cu domnia sa, îi urez succes", a spus Blaga răspunzând unei întrebări pe aceasetă temă.

De asemenea, Blaga a arătat că orice coleg care pleacă din PDL reprezintă "o pierdere" pentru democrat-liberali.


Pe de altă parte, răspunzând unei întrebări, Vasile Blaga a precizat că se aşteaptă la "foarte multe intrări noi" în PDL, menţionând că săptămâna viitoare vor intra "nume de rezonanţă din mediul universitar din Capitală".

Vasile Blaga a făcut aceste declaraţii după şedinţa Colegiului Director al partidului.


Adrian Papahagi a anunţat vineri că a demisionat din PDL şi că a acceptat să facă parte din grupul de iniţiativă al Partidului Mişcarea Populară.

Colegiul Director (CD) al PDL a aprobat mărirea numărului de prim-vicepreşedinţi ai partidului de la 4 la 5, urmând ca această propunere să fie votată sâmbătă de Consiliul Naţional de Coordonare, a anunţat preşedintele PDL, Vasile Blaga.


El a arătat că această decizie a fost votată cu unanimitate în Colegiul Director al partidului.

Blaga a refuzat să precizeze dacă noua funcţie de prim-vicepreşedinte va fi ocupată de Cătălin Predoiu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter