Politică

Blaga la Cluj: „Excluderile din partid nu sunt o ţintă”

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/30/vasile balaga cluj.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" /></strong></p> <p><strong>Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat astăzi, la Cluj că partidul pe care îl conduce este în plin proces de reorganizare şi consolidare, iar excluderile din partid nu reprezintă o ţintă.

„Nu există o listă cu excluderi. Pot să înţeleg că unii colegi sunt supăraţi. Partidul este în plin proces de reconstrucţie în teritoriu, chiar şi la Cluj. Observ colegi din partid care în loc să lupte cu USL, atacă partidul. Nu este însă o ţintă să excludem oameni din partid”, a spus Blaga.


El a susţinut însă că, în ceea ce îl priveşte pe Teodor Baconschi, nu crede că acesta este în situaţia „să declare PDL o adunătură de putregai şi de a da lecţii de morală". „Dimpotrivă, vreo şase luni, vorba cuiva din partid, ciocul mic", a spus Blaga.

Referindu-se la Cristian Preda, Blaga a adăugat că acesta critică PDL şi pe cine l-a condus „din prima zi în care a fost ales europarlamentar".


Vă reamintim, vicepreşedintele PDL Alin Popoviciu a declarat, marţi, că va propune în şedinţa de luni a BPN excluderea lui Cristian Preda, Teodor Baconschi, Theodor Paleologu şi Daniel Funeriu, pe motiv că nu vede de ce trebuie ţinuţi în partid oameni care atacă în fiecare zi PDL. Între timp, Daniel Funeriu a demisionat din PDL.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter