Politică

Autostrada Transilvania CONSTRUITĂ tot de Bechtel?

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/06/autostrada transilvania.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Autostrada Transilvania este o prioritate pentru guvern şi va fi realizată fie cu Bechtel, fie cu alţi posibili constructori, cu care există 'discuţii avansate', a declarat vineri, la Prefectura Bihor, vicepremierul Liviu Dragnea. </strong></p>

"Dacă se va merge în continuare cu Bechtel, e-n regulă, dacă nu, există discuţii avansate cu alţi posibili constructori care să o realizeze, eventual, prin concesiune", a declarat secretarul general al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, înaintea începerii conferinţei judeţene a PSD Bihor.

Despre starea degradată a DN 76 Oradea-Deva, vicepremierul a fost informat de către preşedintele CJ Bihor, Cornel Popa şi prefectul Claudiu Pop.

După o discuţie cu directorul general al Companiei Naţionale de Drumuri Naţionale, vicepremierul a anunţat că sunt aproape finalizate discuţiile cu constructorii, care vor lucra din resurse proprii, urmând să fie plătiţi spre sfârşitul anului sau începutul anului viitor. Ca estimare temporară, în aproximativ două săptămâni, ar putea începe lucrările.

De asemenea, în ceea ce priveşte un alt proiect important al judeţului, şoseaua de centură a municipiului Beiuş, vicepremierul a declarat că în viitorul apropiat va fi pus anunţul de achiziţii pe SEAP. În cazul centurii oraşului Aleşd, se aşteaptă, deocamdată, evaluarea Comisiei Europene.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter