Politică

Sabin Sărmaș, primul mesaj după alegeri. „Prin acest rezultat am dat un semnal clar despre cum va arăta orașul nostru. Povestea merge mai departe”.

Candidatul independent la Primăria Cluj-Napoca, Sabin Sărmaș, care a obținut aproape 30% din voturi, plasându-se pe locul secund, a transmis un mesaj în urma alegerilor de duminică prin care le-a mulțumit clujenilor pentru susținere.

Sabin Sărmaș, primul mesaj după alegerile de duminică: „Este un rezultat istoric”|Foto: Sabin Sărmaș Sabin Sărmaș, primul mesaj după alegerile de duminică: „Este un rezultat istoric”|Foto: Sabin Sărmaș

 

 

„Este un rezultat istoric”

Emil Boc a câștigat detașat al șaselea mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca, iar contracandidații săi nu au avut prea multe șanse. 

Sabin Sărmaș, candidatul independent la Primăria Cluj-Napoca, s-a plasat pe locul doi, cu 29,37% (35.811) voturi. 


„Referitor la alegerile de duminică, la rezultate, ceea ce am obținut noi la Cluj este un rezultat istoric”, a declarat Sabin Sărmaș în primul mesaj transmis după alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie. 

„Este ceva ce nu s-a mai întâmplat de la Revoluție în orașul nostru, este dacă vreți un „Stalingrad” după care se întoarce războiul. E prima „bătălie” care schimbă cursul lucrurilor în Cluj. 


Am reușit să rănim mortal un sistem care părea de nezdruncinat. Niciunul din candidații altor partide nu a trecut de 9% în ultimii 12 ani, indiferent din ce partid a făcut parte. Nici USR, nici PSD, nimeni.

CITEȘTE ȘI: 
Emil Boc după ce a câștigat al 6-lea mandat de primar al Clujului: „Vreau să vă asigur că vocea dumneavoastră a fost ascultată și auzită”

Prin acest rezultat am transmis un mesaj clar despre cum va arăta orașul nostru, despre ce vor clujenii. Sunt aproape 40.000 de oameni care ne-au votat. 


Vă mulțumesc tare mult. Vă rog să nu fiți frustrați sau dezamăgiți. A fost un scor remarcabil, dacă ne gândim la mașinăria din spatele complexului administrativ-financiar care îl ține pe Boc în spate. Un scor remarcabil ținând cont că nu am fost susținut de niciunul din celelalte partide, ci chiar acuzat că sunt iepure de către unii care au sfârșit luând câteva mii de voturi. 

Un scor remarcabil dacă te uiți la prima candidatură a lui Nicușor Dan, care a obținut doar 8% deși se bătea cu Sorin Oprescu și problemele lui penale. A fost un scor remarcabil dacă ne uităm la canitatea de promisiuni făcute la hectar în campanie de actualul primar. Și, pentru că am ajuns aici, ca primar al vostru, clujeni invizbili, voi fi cu ochii pe marile proiecte promise de Boc: centură, spital regional, metrou și toate celelalte șantiere deschise cu fast în campanie


Sunt aici, oricând ai nevoie de mine, la biroul din Universității nr. 11, primăria din umbră, cum îi zic englezii. Sau poți să mă cauți pe același număr de telefon pentru că rămâne valabil ceea ce ți-am spus în campanie: zici Sabin, și vin. Povestea merge mai departe. Miracolele se muncesc!”, a transmis Sabin Sărmaș.

Emil Boc a obținut un nou mandat de primar în municipiul Cluj-Napoca, iar rezultatele parțiale arată după cum urmează:
Emil Boc (PNL) – 42,53% (51.860)
Sabin Sărmaș (independent) -29,37% (35.811)
Olah Emese (UDMR) – 9,44% (11.515)
Viorel Băltărețu (ADU) – 5,84% (7.123)


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Boc câștigă în fața „dezertorului” Sărmaș

Sabin Sărmaș, candidat pentru funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca: „E o zi în care eu cred ca va reuși Clujul”

abonare newsletter