Politică

Oameni buni. Cine sunt cei mai tineri candidați pe care Dreapta Unită Cluj îi propune în alegeri. (P)

Spre deosebire de partidele tradiționale, Alianța Dreapta Unită are pe listele pentru Consiliul Județean și pentru Consiliul Local Cluj-Napoca persoane care acoperă întreg spectrul de vârstă.

 

 


Paul Helmer, 26 de ani 

Alianța Dreapta Unită îl propune pe locul al 5-lea pe lista pentru Consiliul Local Cluj-Napoca pe Paul Helmer, un tânăr de 26 de ani, fost olimpic internațional, team leader într-o companie de IT și cadru didactic asociat la Facultatea de Automatică și Calculatoare.

Clujean la origini, Paul a absolvit Școala Gimnazială „Ioan Bob” și Liceul Teoretic „Avram Iancu” șef de promoție și, ulterior, Facultatea de Automatică și Calculatoare la UTCN. Începând din 2017 este unul dintre coordonatorii lotului de elevi români pentru Olimpiada Internațională de Lingvistică. Viziunea sa este cea a unui Cluj în care se întâmplă mai mult, mai repede și mai bine. Din Consiliul Local, cel mai tânăr candidat al Alianței Dreapta Unită pentru Cluj-Napoca va urmări dezvoltarea echilibrată și accelerată a orașului pe 6 direcții principale: stradă, școală, spital, transport, turism și tineret.


Mădălina Corlea, 28 de ani 

Tot pentru Consiliul Local Cluj-Napoca candidează și Mădălina Corlea. Tânăra de 28 de ani a avut ocazia să studieze în Italia și să locuiască în Bruxelles câțiva ani. În urma acestor experiențe s-a întors cu idei mai bune pentru sistemul de educație, mobilitate urbană și infrastructură.

Mădălina a absolvit Facultatea de Drept de la Universitatea „Babeș Bolyai” din Cluj-Napoca, însă a schimbat domeniul de activitate spre IT, deoarece s-a confruntat cu cea mai des întâlnită problemă a tinerilor din oraș: costul ridicat al locuințelor. Mădălina candidează deoarece își dorește ca alți tineri să nu fie nevoiți să își schimbe serviciul doar pentru a putea trăi în orașul nostru. Totodată își propune ca din Consiliul Local să pună accent pe rezolvarea principalelor probleme ale familiilor tinere, precum lipsa locurilor la creșele și grădinițele de stat sau lipsa unei maternități municipale noi.


Marius Sironka, 26 de ani

Și pentru Consiliul Județean, Alianța Dreapta Unită propune un tânăr pe loc eligibil. Marius Sironka, cel mai tânăr candidat pe lista de consilieri județeni. În vârstă de 26 de ani, Marius își dorește ca în mandatul de consilier județean să asculte tinerii clujeni și să găsească alături de echipa Alianței Dreapta Unită cele mai bune soluții pentru problemele lor.

Marius a absolvit Administrație și Management Public la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul UBB și în prezent este consilier parlamentar al Oanei Murariu, deputat USR de Cluj. Astfel, în decursul ultimilor ani a reușit să îmbine teoria învățată în facultate, cu experiența politică și administrativă acumulată prin prisma locului de muncă.


Alianța Dreapta Unită demonstrează și prin candidații propuși deschiderea către toți locuitorii orașului, având liste de oameni competenți, echilibrate atât din punct de vedere al vârstei, cât și al genului.

Publicat la comanda Partidului Uniunea Salvați România, CMF: 21240009


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Alianța Dreapta Unită propune o echipă de oameni buni și competenți pentru Consiliul local (P)

abonare newsletter