Politică

Alianța Dreapta Unită propune o echipă de oameni buni și competenți pentru Consiliul local (P)

Alianța Dreapta Unită compusă din USR, PMP și FD are la Apahida un candidat tânăr, energic, harnic și hotărât să câștige alegerile pentru funcția de Primar al comunei.

 

 


Paul Cserei vine cu o nouă viziune de dezvoltare a comunei, iar echipa pe care o are alături este compusă din oameni valoroși, din oameni cu experiență în administrația publică, dar și din tineri competenți, dornici să contribuie la SCHIMBAREA de care are atât de mare nevoie comuna Apahida. 

În primii 10 candidați ai Alianței Dreapta Unită pentru Consiliul local Apahida regăsim trei dintre actualii consilieri locali pe doamna Maria Rodilă, și pe domnii Ianoș Kovacs și Daniel Aldea. Sunt cei care au reușit să aducă Vinerea verde la Apahida, au insistat ca Supercom să-și facă treaba și au inițiat procesul de bugetare participativă în comuna Apahida. Au venit cu soluții pentru comunitate: construirea de stații de autobuz , extinderea transportului de noapte sau modernizarea locurilor de joaca pentru copii. 


Lista este completată de Petru Roman, inginer, Mureşan Ilie,militar pensionar, Dragoş Victor, director, Sucigan Vlad, manager de dezvoltare, Câmpean Raul, inginer biotehnolog, Frătean Andrada,specialist vânzări.

„Echipa Alianței Dreapta Unită este formată din oameni competenți, din oameni onești, din tineri și persoane cu experiență. Vă invit pe toți să participați la vot și să votați cu convingere candidații Alianței dreapta Unită pentru Consiliul local, iar pentru funcția de Primar alegeți cu încredere Paul Cserei și voi face tot ce depinde de mine pentru a moderniza această frumoasă comună în care m-am născut, am crescut, am decis să-mi întemeiez o familie și să-mi trăiesc viața și de care sunt legat sufletește”, Paul Cserei, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria comunei Apahida.


Publicat la comanda Partidului Uniunea Salvați România, CMF: 21240009

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Flaviu Udrea, candidatul USR+ARI la Primăria Florești: ,,Haosul din trafic, o problemă ce poate fi rezolvată” (P)

Ultimele Stiri
abonare newsletter