Politică

Dreapta Unită pregătită pentru alegeri: „Azi începe era post-Boc”

Alianța Dreapta Unită (ADU) a depus astăzi dosarele de candidatură și semnăturile de susținere cerute de legea electorală, pentru candidații la Primăria și Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca.

Alianța Dreapta Unită (ADU) a depus astăzi dosarele de candidatură și semnăturile de susținere cerute de legea electorală, pentru candidații la Primăria și Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca Alianța Dreapta Unită (ADU) a depus astăzi dosarele de candidatură și semnăturile de susținere cerute de legea electorală, pentru candidații la Primăria și Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca

 

 


Viorel Băltărețu, antreprenor și deputat, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Cluj-Napoca: 

 


„Azi începe era post-Boc. Depunem aceste semnături pentru centura Clujului, pentru primele școli noi în 20 de ani, pentru locuințe pe care și le poate permite orice clujean care muncește cinstit, pentru un oraș mai verde, cu aer curat, cu absolvenți care vor să rămână să trăiască aici. E timpul, deci, pentru următorul nivel.
Alianța Dreapta Unită e singura forță capabilă să transforme Clujul. Vă propunem o echipă de profesioniști onești și motivați. Cu experiență atât în profesiile lor, cât și în administrația locală și centrală. Suntem singurii care au pus presiune constantă pe autorități să-și țină promisiunile. Să nu mai mintă, să facă mai mult și să nu mai rateze proiect după proiect. Se tem de noi, dar nu dăm înapoi.
Am stat, ca deputat, pe capul lor timp de patru ani: să facă poduri, pasaje, centuri, școli. De patru ani, pregătesc cele mai bune soluții pentru Cluj. Sunt cunoscut la ministere și în instituțiile locale drept ăla care-i bate la cap să se miște mai repede, mai bine. Bineînțeles că se poate mai bine la Cluj. Și suntem gata să o demonstrăm. Vă așteptăm la vot în 9 iunie. Cu încredere. Se poate! Alegeți o echipă de oameni care vor să fie mai mult decât o mașinărie de vot! Alegeți oameni buni!”

Primii 10 candidați pe lista Alianței Dreapta Unită pentru Consiliul Local sunt:


  • Adriana Cristian, manager de proiect
  • George Trif, consultant IT
  • Alexandra Oana, cadru didactic
  • Ciprian Rus, manager de proiect
  • Paul Helmer, inginer software și cadru didactic asociat
  • Mihaela Nia, profesor logoped
  • Floarea Dan, director adjunct
  • Dragoș Trifu, medic
  • George Pop, medic
  • Madalina Criste, programator

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Viorel Băltărețu (USR): „Mediul de afaceri din Cluj are nevoie de un Centru Expozițional”

Viorel Băltărețu (USR): „Prioritatea mea este realizarea Centurii Metropolitane cât mai repede”

abonare newsletter