Politică

Sorin Moldovan, deputat PNL de Cluj, gazdă la Parlament pentru un grup de generali din SUA

Deputatul PNL Cluj Sorin Moldovan, vicepreşedintele Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, a fost una din gazdele oficialităților din SUA.

Deputatul PNL Cluj Sorin Moldovan, vicepreşedintele Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, a fost una din gazdele oficialităților din SUA/ Foto: Sorin Moldovan - Facebook Deputatul PNL Cluj Sorin Moldovan, vicepreşedintele Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, a fost una din gazdele oficialităților din SUA/ Foto: Sorin Moldovan - Facebook

 

 


Joi, 22 februarie, la Parlament a avut loc vizita unui grup de generali ai Statelor Unite, ca parte a programului CAPSTONE.

 


Sorin Moldovan, deputat PNL de Cluj, s-a aflat printre gazdele acestui eveniment.

„În cadrul acestui program de instruire, participanții derulează și o călătorie de studii și informare, țara noastră fiind adesea aleasă ca destinație. Acest program este organizat în colaborare cu Universitatea Națională de Apărare Carol I.


Conflictul din Ucraina, industria de apărare, modificarea legislației și eforturile făcute de România în domeniul apărării au reprezentat subiectele de discuție din această zi.

Am fost de acord că fiecare stat în parte are datoria de a își crește capabilitățile de apărare fiindcă doar așa se poate realiza o apărare colectivă eficientă. Orice promisiune neîndeplinitǎ de un stat membru al Alianței este o gaură în scutul comun de apărare.


Am răspuns întrebărilor şi curiozităților celor 21 de generali ai Armatei SUA prezenți azi la Parlament, alături de colegele mele din Comisia pentru apărare, ordine publică și siguranță națională din Camera Deputaților, doamna Cristina Traila și doamna Claudia Benchescu”, a transmis Sorin Moldovan.

Sorin Moldovan este în Vicepreședinte al Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, membru al Comisiei pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor, membru al Comisiei permanentă comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului în domeniul securităţii naţionale. De asemenea, acesta face parte din Delegaţia Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a NATO.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Deputatul Sorin Moldovan (PNL) a participat la Adunarea Parlamentară NATO: „Când ai un vecin atât de imprevizibil precum este astăzi Federația Rusă, trebuie să fii pregătit pentru orice”

Deputatul Sorin Moldovan (PNL): „Am impresia că declarațiile lui George Simion sunt făcute după un draft primit de la Ambasada Rusiei”

Ultimele Stiri
abonare newsletter