Politică

Întrunire a secretarului de stat la Ministerul Dezvoltării Monica Săsărman cu primarii și viceprimarii clujeni PSD

Social democrații clujeni au dezbătut proiectele comunităților locale în cadrul unei întruniri cu secretarul de stat din cadrul Ministerului Dezvoltării Monica Săsărman.

Întrunire a secretarului de stat la Ministerul Dezvoltării Monica Săsărman cu primarii și viceprimarii clujeni PSD  Foto: PSD Cluj Întrunire a secretarului de stat la Ministerul Dezvoltării Monica Săsărman cu primarii și viceprimarii clujeni PSD Foto: PSD Cluj


 

Primarii și viceprimarii social democrați clujeni s-au reunit joi seara în ședință, pentru a dezbate alături de secretarul de stat de la Ministerul Dezvoltării, Monica Săsărman și subprefectul județului Cluj Răzvan Ciortea, proiectele de finanțare și planurile fiecărei localități. Discuțiile au avut în vedere soluționarea rapidă a tuturor problemelor ce țin de finanțarea și dezvoltarea proiectelor de infrastructură.


„Mulțumim doamnei secretar de stat, Monica Săsărman, pentru sprijinul oferit în dezvoltarea comunității clujene. Colaborarea și dialogul cu Ministerul Dezvoltării reprezintă cheia către soluții durabile și eficiente pentru dezvoltarea comunității, iar cu fiecare acțiune întreprinsă, ne apropiem mai mult de obiectivul nostru comun: o viață mai bună și mai echitabilă pentru toți locuitorii clujeni", a declarat în urma întâlnirii, Alexandru Cordoș, secretar executiv PSD Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Senatorul Vasile Dîncu preia conducerea interimară a organizației PSD Cluj. „Este nevoie să intrăm într-o nouă etapă”

PES Activists Cluj, întâlnire de lucru cu PSD Cluj: Subiectele de interes european și național au reprezentat principala temă a dezbaterii

abonare newsletter