Politică

Ciucă și Rareș Bogdan se „bat” în ceasuri. Al lui Ciucă e redus, al lui Rareș Bogdan a costat „cât o garsonieră”!

Nicolae Ciucă a părut încurcat când a fost întrebat într-o emisiune cât costă ceasul pe care îl are la mână: „Ceasul meu?”. Ciucă a spus apoi că „era redus” și a costat 900 de lei.

Nicolae Ciucă poartă un ceas cumpărat la reduceri. Foto: Inquam Photos / George Călin Nicolae Ciucă poartă un ceas cumpărat la reduceri. Foto: Inquam Photos / George Călin

 

 


Preşedintele Senatului Nicolae Ciucă poartă un ceas de 900 de lei. „Era redus”, spune liderul PNL, în contextul în care eurodeputatul Rareş Bogdan a mers la piaţă un ceas în valoare de 30.000 de euro

 


„Ceasul meu? Dacă știu? L-am cumpărat, da. 900 de lei, era redus”, a răspuns Ciucă, încurcat când a fost întrebat cât costă ceasul pe care îl poartă, într-o emisiune la Prima TV.

La remarca moderatorului, că l-a „supărat pe Rareş Bogdan”, Ciucă a spus: 


„Nu l-am supărat, fiecare îşi cumpără ceasul pe care şi-l permite. Important e să avem la mână acel ceas care ne măsoară nu doar timpul, ci şi ceea ce facem. Este important să vedem că după trecerea timpului după noi rămân faptele şi nimic altceva”.

În luna noiembrie, europarlamentarul Rareș Bogdan a purtat un ceas Rolex de 30.000 de euro în baia de mulțime pe care a făcut-o în piața din Șimleu Silvaniei, unde a mers împreună cu liderii PNL.


Întrebat de o jurnalistă despre acest ceas, Rareș Bogdan a susținut că este „un om asumat”, astfel că îşi permite să poarte ce ceasuri și ce costume vrea: „Uite, acum am altul, mai ieftin e drept, nu-i aşa de scump, ăsta cred că este vreo 10.000”.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Vor să pară populari, dar... Rareș Bogdan, la piață cu un ceas de 150.000 de lei!

Un securist notoriu, președinte al pensionarilor PSD din Cluj-Napoca

Etichete: nicolae ciuca ceas bani
Ultimele Stiri
abonare newsletter