Politică

Vor să pară populari, dar... Rareș Bogdan, la piață cu un ceas de 150.000 de lei!

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan și-a etalat la piață Rolexul de 30.000€.

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan și-a etalat la piață Rolexul de 30.000€. Captură foto: Instagram/ rarbogdan Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan și-a etalat la piață Rolexul de 30.000€. Captură foto: Instagram/ rarbogdan

 

 


În încercarea de a părea populari, liderii liberali - Nicolae Ciucă, Lucian Bode și Daniel Buda - și-au dat întâlnire la piață, în Șimleu Silvaniei. Aproape le-ar fi reușit dacă nu-i însoțea Rareș Bogdan.

 


Europarlamentarul, un împătimit al modei, a surprins prin ținuta mai potrivită pentru Milano decât pentru județul Sălaj și prin ceasul Rolex Yacht-Master 40.

Europarlamentarul Rareș Bgdan și-a etalat Rolexul la o piață din Șimleu Silvaniei. FOTO: Instagram

Un ceas din modelul purtat de politicianul liberal costă nu mai puțin de 150.000 de lei (30.000€). Un român ar putea să strângă această sumă din salariul minim (2.079 lei/lună) în cel puțin șase ani, cu condiția să nu cheltuiască niciun bănuț din leafă!


Ceasul purtat de Rareș Bogdan costă peste 30.000 de euro. FOTO: Captură ecran

La București există doar două magazine unde poate fi achiziționat acest model de ceas, iar în Cluj niciunul. Cât despre votanții întâlniți în piața din Șimleul Silvaniei, în mod sigur n-au văzut în viața lor un asemenea ceas de aproape.

Doar două magazine din București vând acest model de ceas. FOTO: Captură ecran

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un securist notoriu, președinte al pensionarilor PSD din Cluj-Napoca

Ultimele Stiri
abonare newsletter