Politică

Răspuns revoltător după ceasul ostentativ. Rareș Bogdan (PNL): „Am ceasuri de 200.000 de euro. Vreți să mă îmbrac ca Mao Zedong?”

Explicația revoltătoare a lui Rareș Bogdan după ce s-a afișat la o „baie de popularitate” cu un ceas de 30.000 €: „Vreți să mă îmbrac ca Mao Zedong? Eu nu mă duc în salopetă şi nu-mi pun ceas Pobeda, să fie fericiţi socialiştii!”

Explicația revoltătoare a lui Rareș Bogdan după ce s-a afișat la o „baie de popularitate” cu un ceas de 30.000 €. FOTO: Explicația revoltătoare a lui Rareș Bogdan după ce s-a afișat la o „baie de popularitate” cu un ceas de 30.000 €. FOTO:

 

 


Răspuns revoltător al europarlamentarului Rareș Bogdan (PNL) după ce a mers la piață cu un ceas de 30.000€ într-unul dintre cele mai sărace orașe din Ardeal: „Vreți să mă îmbrac ca Mao Zedong?”.

 


Confruntat de presă la ieșirea din sediul PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan s-a rățoit în stilul caracteristic: „Eu sunt un om asumat, de asta îmi permit să port şi ceasuri de care vreau eu şi costumele; eu nu mă duc în salopetă şi nu-mi pun ceas Pobeda, să fie fericiţi socialiştii lui Ciolacu. Port ce vreau eu şi cum vreau eu, pentru că am lucrat în mediul privat şi pentru că îmi permit să fac asta”.

Chestionat despre moralitatea gestului, Șimleu Silvaniei (jud. Sălaj) fiind un oraș sărac, Rareș Bogdan a comentat: „E ceasul meu. Uite, acum am altul, mai ieftin, e drept, nu-i aşa de scump, ăsta cred că este vreo 10.000. Am ceasuri în declaraţia de avere de 200.000 (…) Iertaţi-mă, ce vreţi să fac? Vreţi să mă îmbrac ca Mao Zedong, să-i placă lui Ciolacu, să mă îmbrac în ăla şi să-mi iau ceas Pobeda? Hai să fim serioşi, asta e problema românilor?! Lor le place Pobeda, că ăla îl avea Stalin, nepoţii lui”. 


CITEȘTE ȘI

Inconștiență! În plină stare de alertă, Rareș Bogdan a făcut petrecere cu 100 de persoane, la un restaurant din Cluj

Ce nu înțelege europarlamentarul liberal este că românii de rând nu poartă Pobeda pentru că le-ar plăcea, ci pentru că atât își permit, iar a purta salopetă nu este o rușine.

În urma gestului său, europarlamentarul a fost ironizat în mediul online.


CITEȘTE ȘI

Ludovic Orban, răspuns neașteptat la întrebarea:„Este Rareș Bogdan șarpele pe care l-ați crescut în partid?”

„Acum sunt bani pentru măriri de pensii?”

După ședința de luni a conducerii PNL, Rareș Bogdan a criticat măsura privind majorarea pensiilor, asumată de PSD. „Luni de zile ni s-a spus să strângem cureaua. Acum sunt bani pentru măriri de pensii?”, s-a revoltat Rareș Bogdan.

Ce avere a declarat Rareș Bogdan

În ultima sa declarație de avere, depusă în luna iunie, Rareș Bogdan a trecut un teren intravilan de 9.100 de metri pătrați la Alba Iulia, un altul de 2.349 de metri pătrați cumpărat în 2018 în Voluntari, un apartament de 100 de metri pătrați la Cluj-Napoca, despre care scrie că l-a dobândit prin donație de la Bogdan Florina, și o casă de 312 metri pătrați la Voluntari.


CITEȘTE ȘI

Valeriu Nicolae: „Numele domnului Bogdan este solid legat de oameni extrem de puternici și toxici, acuzați și condamnați pentru corupție”

Potrivit Hotnews, Rareș Bogdan și-a trecut în declarația de avere și tablouri în valoare de 200.000 de euro, ceasuri de 200.000 de euro, bijuterii de 150.000 de euro și argintărie de 15.000 de euro.

La capitolul venituri, el a trecut indemnizația de eurodeputat de 108.900 de euro anual, 36.167,85 euro din decont de transport și diurnă, 54.925 de euro cheltuieli cabinet parlamentar. 

Venitul soției sale, consilier juridic la Transferoviar Grup (companie deținută de Călin Mitică) a fost de 132.000 de lei.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Ministrul de Externe Aurescu, reacție dură la declarațiile lui Rareș Bogdan (PNL): „E exact ca atunci când sunt atacat de Sputnik”

Ultimele Stiri
abonare newsletter