Politică

Consilier din Primăria Cluj-Napoca, găsit incompatibil de ANI

Un funcționar public din cadrul Primăriei Cluj-Napoca a fost găsit în stare de incompatibilitate de Agenția Națională de Integritate.

Consilier din Primăria Cluj-Napoca, găsit incompatibil de ANI

 

 


Mihai Gabriel Neacșu, membru al Direcției de Ecologie Urbană și Spații Verzi din cadrul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, a fost găsit de Agenția Națională de Integritate în stare de incompatibilitate.  

 


Neacșu a candidat la alegerile locale din 2020 pentru funcția de consilier județean din partea partidului AUR,  fără a se suspenda din funcția publică pe perioada desfășurării campaniei electorale. Astfel, acesta s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 28 august - 26 septembrie 2020.

 „S-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 28 august – 26 septembrie 2020, întrucât, a candidat la alegerile locale 2020 pentru funcția de consilier județean, fără a se suspenda din funcția publică pe perioada desfășurării campaniei electorale. Persoana evaluată a încălcat astfel prevederile art. 97, alin. (2), lit. a) din Legea nr. 161/2003, coroborate cu prevederile art. 514, alin. (1), lit. h) din  O.U.G. nr. 57/2019”, arată Agenția Națională de Integritate, într-un comunicat emis marți, 16 august.

CITEȘTE ȘI:

Consilier local din Cluj, găsit incompatibil de ANI

Ultimele Stiri
abonare newsletter