Național

Bătrân de 71 de ani, transportat cu elicopterul SMURD la spital după ce a fost prins sub tren

Un bătrân de 71 de ani a fost transportat miercuri cu elicopterul SMURD la spital, după ce a fost prins sub un tren, în gară la Voetin, județul Vrancea. Bărbatul a fost scos de către localnici de sub tren.

Până la sosirea forţelor de intervenţie, bărbatul a fost extras de sub tren de către cetăţeni/ Foto: Smurd Cluj - Facebook Până la sosirea forţelor de intervenţie, bărbatul a fost extras de sub tren de către cetăţeni/ Foto: Smurd Cluj - Facebook

 

Un bătrân de 71 de ani a fost transportat miercuri cu elicopterul la spital, după ce a fost prins sub un tren, în gară la Voetin, comuna Sihlea, şi a suferit leziuni grave la membrele inferioare, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.


„Pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani au intervenit pentru eliberarea unei persoane prinse sub un tren, în satul Voetin din comuna Sihlea. A fost solicitat elicopterul SMURD de la Galaţi, deoarece victima, un bărbat în vârstă de 71 de ani, a suferit leziuni grave la membrele inferioare”, a precizat ISU Vrancea.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

Potrivit sursei citate, până la sosirea forţelor de intervenţie, bărbatul a fost extras de sub tren de către cetăţeni.


La faţa locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială de descarcerare, precum şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea.

 

CITEȘTE ȘI:

Accident feroviar în Someșeni. Un bărbat de 50 de ani a murit

Accident feroviar pe ruta Cluj-Napoca–Bistrița. 17 copii erau în tren în momentul impactului

Ultimele Stiri
abonare newsletter