Național

Atentat sau accident? O mașină a luat foc după ce a lovit poarta Ambasadei Rusiei la București. VIDEO

Autoritățile verifică în acest moment dacă accidentul produs în zona Ambasadei Rusiei a fost intenționat sau nu

O mașină a lovit ambasada Rusiei din București. FOTO: Facebook - Tudor Bogdan Teodorescu O mașină a lovit ambasada Rusiei din București. FOTO: Facebook - Tudor Bogdan Teodorescu

 

UPDATE:  Din primele informații, se pare că bărbatul care a provocat accidentul este Bogdan Drăghici, președintele Asociației TATA. El a fost un personaj controversat, fusese în trecut acuzat că și-ar fi abuzat sexual în mod repetat fiica vitregă, în perioada în care aceasta avea 10 ani. Ieri ar fi fost condamnat pentru faptele sale.


 


Un bărbat a murit miercuri dimineață, în urma unui accident petrecut în zona Ambasadei Rusiei din București. Șoferul a intrat cu putere în poarta instituției, iar mașina a fost cuprinsă de flăcări la scurt timp.


“În această dimineață, în jurul orei 06.00, a fost sesizat un eveniment, în care a fost implicat un autoturism, care a părăsit șoseaua și s-a lovit de gardul unei reprezentanțe diplomatice. Conducătorul auto este decedat și a fost nevoie de intervenția colegilor pompieri pentru a stinge incendiul manifestat la autoturism. Au fost aplicate restricții rutiere pe șoseaua Kiseleff, pentru efectuarea cercetării la fața locului. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a acest eveniment”, se precizează într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Polițiștii încearcă să afle în acest moment dacă este vorba de un simplu accident sau de un atentat.

CITEȘTE ȘI:

Accident grav în Ocna Dej. Un tânăr a rămas încarcerat și alte două persoane au fost rănite și duse la spital. FOTO

Accident GRAV între un microbuz și o mașină în județul Cluj. 5 persoane au fost rănite. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter