Actualitate

Accident GRAV între un microbuz și o mașină în județul Cluj. 5 persoane au fost rănite. FOTO

Un accident rutier a avut loc sâmbătă pe DN1 în afara localității Morlaca, județul Cluj. Au fost implicate un microbuz și o mașină, iar 5 persoane au fost rănite.

Accident GRAV între un microbuz și o mașină în județul Cluj. 5 persoane au fost rănite. FOTO/ Sursă foto: IPJ Cluj Accident GRAV între un microbuz și o mașină în județul Cluj. 5 persoane au fost rănite. FOTO/ Sursă foto: IPJ Cluj

 

 


Accidentul a avut loc sâmbătă, pe DN1 în afara localității Morlaca, județul Cluj, în care au fost implicate o mașină și un microbuz cu pasageri.

 


În urma accidentului cei doi șoferi și trei pasageri au fost răniți.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

„Accident rutier pe DN1, în afara localității Morlaca, produs între un autoturism care circula din direcția Cluj-Napoca-Oradea și un microbuz cu 8 ocupanți, care se deplasa din direcția opusă.


În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului autoturismului, respectiv a unui bărbat în vârstă de 51 de ani, din București, a conducătorului microbuzului și a altor trei pasageri din acesta.

Rezultatul testării conducătorului microbuzului a fost negative”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.


Având în vedere vremea nefavorabilă, polițiștii recomandă șoferilor să adapteze viteza la condițiile meteo.

„Polițiștii rutieri recomandă adaptarea vitezei la condițiile meteo-rutiere.

De asemenea, pe segmentul de drum unde s-a produs evenimentul rutier se impune prudența din partea conducătorilor auto -  carosabil umed, cu ulei și combustibil.
Se acționează în acest context”, au adăugat reprezentanții IPJ Cluj.

Potrivit pompierilor, șoferul mașinii a rămas încarcerat în urma impactului.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit în urma unui accident rutier petrecut între localitățile Huedin și Poieni. 
Pompierii au intervenit cu două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, iar intervenția a fost realizată în colaborare cu un echipaj SAJ. 

La fața locului pompierii au găsit un microbuz și un autoturism avariate, iar în cel din urmă se afla un bărbat încarcerat. S-a intervenit pentru decopertarea plafonului autoturismului și extragerea bărbatului, în vârstă de cca 40 de ani, din autoturismul contorsionat, fără a-i agrava leziunile suferite. Acesta a fost preluat de echipajul SAJ și a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate. Bărbatul prezenta, la prima evaluare, politraumatisme, dar era în stare de conștiență și era cooperant.

Alte patru persoane au fost transportate la spital de către echipajele SMURD și SAJ, pentru investigații și îngrijiri de specialitate. La prima evaluare acestea prezentau afecțiuni ușoare”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

 

CITEȘTE ȘI:

Accident GRAV lângă Dej. Două mașini s-au ciocnit, iar două persoane au ajuns la spital. FOTO

Un clujean de 22 de ani a fugit de poliție și s-a oprit într-un cap de pod. Ce au găsit polițiștii în mașina tânărului?

Ultimele Stiri
abonare newsletter