Național

Un român care a cumpărat 1.000 de litri de motorină a răsturant bazinul de plastic la ieșirea din benzinărie

Un bărbat din Tecuci a cumpărat 1.000 de litri de motorină, dar a reușit să răstoarne rezervorul după câteva sute de metri.

Un român care a cumpărat 1.000 de litri de motorina a răsturant bazinul de plastic la ieșire din benzinărie Un român care a cumpărat 1.000 de litri de motorina a răsturant bazinul de plastic la ieșire din benzinărie

 

Bărbatul din Tecuci s-a deplasat la o benzinărie din oraș pentru a-și face provizii, pe fondul zvonurilor din ultima perioadă. El a cumpărat 1.000 de litri de motorină, dar după câteva sute de metri a reușit să răstoarne recipientul în care a alimentat în mijlocul străzii.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

„Pompierii intervin cu o autospecială din cadrul Secţiei de Pompieri Tecuci pentru asigurarea masurilor PSI în apropierea unei benzinării după ce un bazin de plastic încărcat cu 1000 de litri de motorină s-a răsturnat pe şosea.”, a transmis ISU Galați.

Motorină răsturnată în Tecuci

Polițiștii gălățeni au ajuns și el la fața locului și vor stabili dacă șoferul a respectat regulile cu privire la transportul de combustibil. Cel mai probabil, pe lângă pagubă, el se va alege și cu o amendă.

CITEȘTE ȘI:

Protecția consumatorului vrea să confiscarea veniturilor realizate de benzinării în urma comercializării cu preţuri artificial mărite

Au început controalele la benzinării. ANAF, ANPC şi Consiliul Concurenţei fac verificări. Ciucă: „Nu voi permite nimănui să profite”

Ultimele Stiri
abonare newsletter