Național

Fată de 13 ani, lovită de o locomotivă într-o gară CFR. A fost transportată de urgență cu elicopterul la spital în Iași

O fată în vârstă de 13 ani a ajuns cu elicopterul SMURD la spital după ce a fost lovită de o locomotivă.

Fată de 13 ani, lovită de o locomotivă într-i gară CFR. A fost transportată de urgență cu elicopterul la spital în Iași Fată de 13 ani, lovită de o locomotivă într-i gară CFR. A fost transportată de urgență cu elicopterul la spital în Iași

 

 


O fetiţă în vârstă de 13 ani a fost accidentată, marţi seara, de o locomotivă în Gara CFR Bacău.

 


Purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspectorul principal Cătălina Păduraru, a declarat că fetiţa ar fi încercat să treacă liniile ferate prin loc nepermis.

„Poliţiştii au stabilit că o minoră de 13 ani, din Bacău, ar fi traversat liniile de cale ferată trecând prin trenul oprit la linia a doua, după care ar fi escaladat gardul despărţitor al celor două linii şi, fără să se asigure, ar fi sărit în gabaritul liniei întâi, moment în care a fost surprinsă şi accidentată de locomotivă. La faţa locului a intervenit un echipaj medical care i-a acordat tinerei îngrijiri medicale şi a transportat-o la spital. Ulterior, a fost transportată cu un elicopter la o unitate medicală din Iaşi”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.


Locomotiva care a fost implicată în accident nu avea şi vagoane.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. 

CITEȘTE ȘI:

Un bărbat a MURIT după ce a căzut cu buldoexcavatorul într-un lac îngheţat din Olt

Aproape 20 de accidentări pe pârtiile din Cluj, în weekend-ul prelungit. Ce recomandă salvamontiștii pentru prevenirea incidentelor?

abonare newsletter