Național

Trei adolescenți, arestați preventiv. Au înjunghiat un tânăr pentru că s-au CIOCNIT pe patinoar!

Trei adolescenți din Prahova acuzați de tentativă de omor au fost arestați preventiv. Băieții au înjunghiat un tânăr la patinoar.

Tânăr, înjunghiat din cauza unui conflict pe patinoar / Foto: IPJ Prahova Tânăr, înjunghiat din cauza unui conflict pe patinoar / Foto: IPJ Prahova

 


Cei trei adolescenţi, între care doi de 17 ani şi unul de 19 ani, acuzaţi de tentativă la omor în cazul înjunghierii unui tânăr în zona unui patinoar din municipiul Ploieşti au fost arestaţi preventiv, scrie agerpres.ro.


 

Conform portalului instanţelor de judecată, Tribunalul Prahova a admis, marţi, propunerea procurorilor şi a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor pentru o perioadă de 30 de zile. Decizia nu este definitivă.


„Din cercetările efectuate s-a reţinut faptul că, în seara zilei de 02 decembrie a.c., cei trei inculpaţi, în timp ce se aflau în incinta patinoarului amenajat în parcarea complexului comercial Prahova Value Center din municipiul Ploieşti, Piaţa 1 Decembrie 1918, pe fondul unui conflict spontan, ar fi exercitat, în mod conjugat, acte de violenţă asupra unei persoane în vârstă de 20 de ani, lovind-o pe aceasta inclusiv cu obiecte tăietor-înţepătoare la nivelul toracelui şi a membrelor inferioare şi provocându-i leziuni ce au pus în primejdie viaţa victimei”, a transmis, marţi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova.

În acest dosar au fost efectuate mai multe percheziţii, fiind descoperite şi ridicate mijloace materiale de probă. Potrivit datelor comunicate, marţi, de Poliţia Prahova în cadrul unei conferinţe de presă, agresorii sunt din Ploieşti şi niciunul nu avea un trecut infracţional.


Conflictul ar fi pornit de la o ciocnire care ar fi avut loc pe patinoar, arată sursa citată. Cercetările în dosar vizează infracţiunile de tentativă la omor, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Copil rănit de explozia unei petarde. I-au fost amputate două degete

Trei tineri din Harghita, reținuți pentru că ar fi răpit o fată de 15 ani, sub amenințarea unui cuțit

Ultimele Stiri
abonare newsletter