Național

Trei tineri din Harghita, reținuți pentru că ar fi răpit o fată de 15 ani, sub amenințarea unui cuțit

Trei tineri, cu vârste între 22 și 25 de ani, au fost reținuți de polițiști pentru că ar fi sechestrat o adolescentă de 15 ani.

Intervenție autospecială poliție/Foto: pixabay.com Intervenție autospecială poliție/Foto: pixabay.com

 

 


Trei tineri, bănuiți că ar fi sechestrat, vineri, o tânără de 15 ani, din localitatea Cozmeni, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, de poliţiştii harghiteni.

 


„În urma probatoriului administrat, în cauză s-a reţinut faptul că, la aceeaşi dată (1 decembrie – n.red.), în jurul orei 13:30, cei trei bărbaţi s-ar fi deplasat la reşedinţa unei tinere, de 15 ani, din localitatea Cozmeni şi, sub ameninţarea unui cuţit, ar fi băgat-o într-un autoturism şi ar fi plecat într-o direcţie necunoscută. 

În jurul orei 14:30, autoturismul în cauză a fost reperat de poliţişti în Băile Tuşnad, iar în momentul în care aceştia au efectuat semnalul regulamentar de oprire, conducătorul auto ar fi intenţionat să scape şi ar fi intrat în şanţul de pe marginea drumului”, potrivit IPJ Harghita.


Bărbaţii au fost extraşi din autoturism, încătuşaţi şi transportaţi la Poliţia municipiului Miercurea-Ciuc. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul înregistrat fiind 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului, pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, conducerea sub influenţa alcoolului, ameninţare şi loviri sau alte violenţe.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

FOTO. Un american din Cluj şi-a sechestrat soţia şi a ameninţat că o ucide. A urcat pe acoperișul casei, înarmat cu o lingură

Ultimele Stiri
abonare newsletter