Național

Un șofer de 19 ani cu permisul suspendat, care a încercat să scape de polițiști, s-a răsturnat cu mașina. Un pasager a fost rănit

Un şofer în vârstă de 19 ani cu permisul de conducere suspendat a fugit de poliţiştii care i-au făcut semn să oprească, dar a pierdut controlul volanului şi autoturismul s-a răsturnat.

Mașină de Poliție/Foto: IPJ Cluj Mașină de Poliție/Foto: IPJ Cluj

 

 


În urma incidentului produs în seara zilei de joi, în localitatea argeșeană Ștefănești, o persoană a fost rănită.  

 


Din primele verificări a reieşit că agenţii rutieri aflaţi în misiune au efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului auto, însă acesta şi-a continuat deplasarea. Poliţiştii au pornit în urmărirea lui, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune.

„Pentru a-şi asigura scăparea, pe strada Sticlelor, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, într-o curbă la dreapta, a lovit parapetul metalic de protecţie al drumului şi s-a răsturnat pe un teren, în afara părţii carosabile. În urma evenimentului, un tânăr de 20 de ani, pasager în autoturism, a fost rănit şi transportat la spital”, potrivit IPJ Argeş.


Şoferul de 19 ani a fost imobilizat de poliţişti şi condus la audieri. În urma verificărilor, s-a constatat că el figurează cu dreptul de a conduce suspendat.

Tânărul a fost testat cu aparatele etilotest şi Drugtest, rezultatele fiind negative.


Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere fără permis şi vătămare corporală din culpă.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Șofer beat, pe străzile din Cluj. Bărbatul a fugit de Poliție, dar a fost urmărit și imobilizat

Ultimele Stiri
abonare newsletter