Național

Planul roşu, activat în Constanţa. Un autocar cu 90 de pasageri s-a răsturnat. Totul s-ar fi petrecut de la o roată care a explodat

Un autocar cu 90 de pasageri s-a răsturnat, luni seara, în zona Hârşova din judeţul Constanţa, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie.

Un autocar cu 90 de pasageri s-a răsturnat, luni seara, în zona Hârşova din judeţul Constanţa/ Foto: IGSU Un autocar cu 90 de pasageri s-a răsturnat, luni seara, în zona Hârşova din judeţul Constanţa/ Foto: IGSU

 

 


Potrivit IPJ, în jurul orei 21:00, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DN 2A, în apropierea oraşului Hârşova, s-a produs un accident rutier.

 


Din primele informaţii a reieşit că accidentul ar fi fost cauzat de explozia cauciucului unui autocar care transporta 90 de persoane.

CITEȘTE ȘI:
Autocar plin cu oameni, răsturnat în șanț în Răscruci! Două persoane rănite. Trafic îngreunat. VIDEO

„Şoferul ar fi pierdut controlul direcţiei, iar autocarul s-ar fi răsturnat”, se arată într-un comunicat transmis de IPJ Constanţa.


Conducătorul auto a fost testat cu aparatele etilotest şi drugtest, rezultatele fiind negative.

Potrivit ultimei informări transmise de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Constanţa au fost transportate şapte persoane: doi minori de 12 şi 13 ani au suferit atac de panică, respectiv traumatism la un braţ; patru femei, cu vârsta cuprinsă între 28 şi 53 de ani, una dintre ele gravidă, au suferit diverse traumatisme la picioare, braţe, respectiv costale; un bărbat de 28 de ani are traumatism la picior.


„Dintre cele 90 de persoane implicate, două au rămas la locul accidentului iar 81 de persoane au fost transportate la sediul primăriei din localitatea Hârşova”, a mai informat ISU.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Mașină răsturnată, în urma unui accident rutier în Răscruci. Un bărbat a fost transportat de urgență la spital.

Mașină răsturnată pe Autostrada Transilvania, în urma impactului cu un camion militar

abonare newsletter