Actualitate

Mașină răsturnată, în urma unui accident rutier în Răscruci. Un bărbat a fost transportat de urgență la spital.

Un accident rutier s-a produs în după-amiaza zilei de joi în localitatea clujeană Răscruci. Un bărbat a avut nevoie de asistență medicală.

Accident rutier în Răscruci: Info Trafic Jud. Cluj Facebook.com Accident rutier în Răscruci: Info Trafic Jud. Cluj Facebook.com

 

 


Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident în Răscruci, în urma căruia un autoturism s-a răsturnat. 

 


„În accident au fost implicate două autoturisme, fără victime încarcerate”, informează ISU Cluj

Două persoane au fost evaluate de către echipajele medicale.


„Trafic îngreunat pe DN1C, km 25+650, localitatea Răscruci, județul Cluj, în urma unui accident”, informează Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj.

Accident rutier în Răscruci, Cluj/Foto: DRDP Cluj

Circulația se desfășoară alternativ.


Update ora 17:46

„Accident rutier produs în jurul orei 14.10, pe DN1C E576, în localitatea Răscruci. Din cercetările preliminare efectuate la locul evenimentului rutier s-a constatat că un autoturism condus în direcția municipiului Gherla, de un bărbat de 32 de ani, din municipiul Dej, a intrat în coliziune cu un autoturism oprit pe acostament, pe același sens de mers.
Autoturismul bărbatului de 32 de ani s-a răsturnat ulterior pe partea carosabilă, iar celălalt autovehicul a fost proiectat în șanțul de colectare a apelor pluviale. Bărbatul de 32 de ani a fost transportat la o unitate medicală. Testarea acestuia cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ.”, a transmis IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident rutier în Tureni. Pompierii intervin cu o autospecială de descarcerare. Un bărbat a ajuns la spital.

Ultimele Stiri
abonare newsletter