Național

Mai mulți șoferi au ajuns cu mașinile în service! Pompele unei stații MOL le-au alimentat cu APĂ, nu benzină sau motorină

Mai mulți șoferi au fost nevoiți să cheme platforma pentru a-și putea transporta mașinile la service, după ce au alimentat cu apă în loc de benzină sau motorină la pompele unei stații MOL.

Pompele unei stații de carburanți au alimentat mașinile cu apă / Foto: pixabay.com Pompele unei stații de carburanți au alimentat mașinile cu apă / Foto: pixabay.com

 

 


Staţia de carburanţi MOL din municipiul Roman a fost închisă temporar de Protecţia Consumatorilor Neamţ după ce mai mulţi şoferi au reclamat, vineri, că au alimentat cu apă în loc de benzină sau motorină. Potrivit ANPC, rezultatele controlului vor fi făcute publice în cel mai scurt timp.

 


Mai mulţi şoferi care au alimentat în staţia de carburanţi MOL din municipiul Roman au fost nevoiţi să cheme autoplatforme pentru a transpora maşinile în service, după ce acestea nu au mai pornit.

Rezultatele preliminarii arată că pompele staţiei de carburanţi ar fi alimentat cu apă în loc de benzină sau motorină, din cauze rămase deocamdată necunoscute. 


UPDATE: Reprezentanții MOL îi îndeamnă pe clienții care au alimentat la pompe când existau probleme să îi contacteze. 

„Este o situație punctuală excepțională, care a apărut ca urmare a unei intervenții programate de calibrare a rezervorului. Am intervenit prompt pentru remedierea situației. Suntem în contact direct cu cei care au făcut deja o sesizare către departamentul nostru de relații clienți și analizăm ce măsuri de suport și compensare sunt potrivite pentru fiecare caz în parte. Îi încurajăm pe această cale pe cei care încă nu ne-au contactat, însă care au alimentat în seara zilei de 4 octombrie în stația din Roman, să ia legătura cu noi”, ne-au transmis reprezentanții MOL.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Zborul Cluj-Antalya, aterizare de urgență pe Aeroportul Otopeni, din cauza unor probleme tehnice

Șoferul de 19 ani care a ucis doi tineri în accidentul din 2 Mai, trimis în judecată pentru trafic de droguri, alături de părinți

Ultimele Stiri
abonare newsletter