Național

Gest inuman! Cadavrul unui nou-născut, abandonat într-un sac pe o plajă din Constanța

Un bărbat aflat în concediu cu familia a descoperit cadavrul unui nou-născut abandonat pe plaja de la Euforie Nord, județul Constanța.

Cadavrul unui nou-născut, descoperit pe o plajă din Constanța / Foto: Ziua de Constanta Cadavrul unui nou-născut, descoperit pe o plajă din Constanța / Foto: Ziua de Constanta

 

 


Un cadavru al unui nou-născut a fost găsit, duminică dimineaţă, pe o plajă din staţiunea Eforie, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

 


„La data de 17 septembrie a.c., în jurul orei 9,20 , poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Eforie au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe o plajă, a fost găsit cadavrul unui făt. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă”, precizează informarea transmisă de reprezentanţii IPJ Constanţa.

Cercetările în acest caz sunt în curs de efectuare, mai menţionează sursa citată. 


Potrivit ziuaconstanta.ro, cadavrul copilului a fost găsit într-un sac abandonat între pietre. Bărbatul care a descoperit cadavrul a declarat, pentru sursa citată, că experiența îl va marca pentru tot restul vieții și a transmis un mesaj: „Dacă faceți copii, să îi creșteți. E foarte trist!”

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un arheolog de la Cluj a murit la 24 de ani! „Avea un bun simt ieșit din comun, prea mult pentru omenirea noastră”

Sinistru! O femeie de 47 de ani a murit în cimitir, în Cluj-Napoca. A căzut o CRUCE peste ea. FOTO

abonare newsletter